Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Frederiksen VVS: Effektivitet og besparelser med Geberit FlowFit

Det innovative forsyningssystem, der faciliterer den ideelle installationsproces.

Alle gevindskårne dele er fremstillet af blyfri metal og silicium bronze og lever derfor op til kravene for drikkevand både nu og i fremtiden.

Hos Frederiksen VVS i Århus er det afgørende at følge med i udviklingen, især når det kommer til valg af produkter til deres opgaver. Servicelederne Peder Bach og Thomas Toft Normark deler deres erfaringer med Geberit FlowFit alupex-systemet, som har haft en positiv indflydelse på virksomhedens arbejdsgange.

Geberit FlowFit - Frederiksen VVS

Virksomheden blev først introduceret for Geberits FlowFit system på VVS-Messen i Odense i 2021. Efter at have afprøvet systemet på mindre projekter og indsamlet feedback fra montørerne, var konklusionen entydig ”FlowFit gav en betydelig forbedring af arbejdsgangen. Montørerne bemærkede især fordelene ved kun at skulle bruge én kæbe til systemet, hvilket tydeligt var en fordel for effektiviteten, men også for ergonomien i montørernes arbejde” - Peder Bach, serviceleder Frederiksen VVS.

Siden da har FlowFit været en nøglefaktor i mange af virksomhedens projekter, herunder det seneste projekt på Banegårdsgade i Århus. Her blev hele brugsvandsinstallationen for en ældre ejerforening fra 1956 udskiftet, og Flowfit viste sig igen at være en fordel for den effektive udførelse af projektet, forklarer Peder Bach.

Thomas Toft Normark deler også sin begejstring for FlowFit og påpeger det minimale tryktab, der opnås med systemet.

”Dette har tilladt firmaet at gå en dimension ned i flere større renoveringsprojekter, hvilket har resulteret i yderligere besparelser af tid og ressourcer. Og så er det bare gennemtænkt at der også kan leveres en overgang fra Geberits Mepla system, som udgør en stor del af de eksisterende installationer her i Århus. Således kan vi hurtigt arbejde videre fra den eksisterende installation og over i det nye FlowFit"

Med så mange positive erfaringer har Frederiksen VVS også valgte at etablere et sortiment af Geberit FlowFit i hver af virksomhedens 34 servicebiler. Dette sikrer, at de altid er klar til at levere topkvalitet og effektivitet, afslutter Peder Bach.

Fordele:

  • Arbejdsflow: Nem installation
  • Vandflow: Flowoptimeret hydraulik
  • Dataflow: Intelligent planlægning

Se produkterne her

;