Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Oplev daglig luksus uden at sprænge budgettet

Med det nye AquaClean Alba får du muligheden for et minimalistisk, elegant design og øget velvære på badeværelset til en pris, der gør drømmen om et douchetoilet overkommelig for langt flere.

Den nye standard for moderne badeværelser

Geberit AquaClean Alba tilbyder ikke kun elegant design, men også en række douchefunktioner til en overkommelig pris. Rengøring med vand er allerede naturligt for os i køkkenet og i badet, og nu begynder danskerne også at sætte pris på fordelene ved at bruge vand på toilettet. Douchetoiletter er på vej til at blive den nye standard, og Geberit ønsker at hæve barren yderligere med det særligt lave prispunkt for AquaClean Alba.

Douchetoiletter vil være den nye standard

"Geberit er allerede førende inden for douchetoiletter i Danmark, men vi ønsker at hæve barren yderligere. Med den særligt lave pris på AquaClean Alba, gør vi naturlig rengøring med vand tilgængelig for flere, så de kan få den ultimative komfort og hygiejne i deres dagligdag. Naturligvis uden at gå på kompromis med vores høje kvalitet og service,” siger Per Holleufer, produktchef fra Geberit

Enkel installation

Geberit AquaClean Alba er særdeles nemt og hurtigt at installere, takket være en ny og patenteret teknologi, der indebærer en klikbar monteringsstang til fastgørelse på væggen i stedet for det traditionelle keramiske bagpanel. Den medfølgende emballage gør det nemt at placere kummen i den rigtige højde, og det er derfor muligt for blot en enkelt installatør at installere toilettet.

Som med alle andre douchetoiletter fra Geberit fungerer AquaClean Alba problemfrit med det velkendte Geberit Duofix installationssystem eller med Geberit Monolith sanitetsmodul, der begge er forberedt til el- og vandtilslutninger.

Vedligehold på den nemme måde

Det skal være nemt at vedligeholde sit douchetoilet, og det er det med AquaClean Alba. Douchetoilettet er designet, så al vedligehold kan udføres af kunden selv. Blandt andet gør det aftagelige designdæksel det meget let at påfylde afkalkningsmiddel på toilettet, ligesom den aftagelige sprøjtedyse også letter rengøringen betydeligt.

Men ikke alt skal udføres manuelt – det automatiske afkalkningsprogram fjerner kalkaflejringer fra alle dele, der er i kontakt med vand, uden at man skal røre en finger. Douchetoilettet indikerer selv, hvornår der er behov for afkalkning via LED-signaler på fjernbetjeningen og i Geberit Home-appen.

Værdi for pengene

AquaClean Alba er udstyret med alle de klassiske funktioner fra et Geberit douchetoilet – blandt andet den patenterede WhirlSpray, som ved at blande vand med luft giver et blidt vandtryk, og den effektive TurboFlush-teknologi, der sikrer et støjsvagt, men særdeles effektivt skyl.
Kummens rimfree design gør det nemt at rengøre og vedligeholde toiletskålen, ligesom det automatiske afkalkningssystem er særdeles værdsat i Danmark.

Personlige indstillinger kan programmeres via både fjernbetjeningen og Geberit Home-appen.

Se produkterne her

 

;