Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Aalberts-netværket: En netværksgruppe der omfavner hele den tekniske installation inden for vand og varme

Hos Lemvigh-Müller bestræber vi os på at støtte VVS-installatører med både faglig ekspertise og forretningsudvikling.

Bliv en del af vores Aalberts-netværk, få teknisk optimale løsninger og stå stærkere i mødet med morgendagens udfordringer. 

Centralt i vores netværk står den europæiske industrigruppe Aalberts, som er bag anerkendte komponent- og systemproducenter som Flamco, VSH, Broen og Henco. Med de fire producenter er du dækket ind til hele den tekniske installation inde for vand og varme. 

Når du vælger Aalberts-produkter, investerer du i pålidelighed og effektivitet. Det betyder, at dine VVS-installationer ikke kun er pålidelige, men også optimeret til at yde deres bedste i alle situationer.

 

Fordele ved samarbejdet:

  • ERFA-møder med vidensdeling 
  • Udvidet garanti og forsikring 
  • Værktøjsaftaler 
  • Involvering i produktudvikling 
  • VIP-ERFA og fabriksbesøg 

Viden og fælleskab til dig, der bygger stærke VVS-installationer

Selv de mest avancerede komponenter og systemer kan kun udfolde deres fulde potentiale, hvis de bakkes op af kompetent support og ekspertise. Derfor har vi etableret et netværk specifikt for dedikerede VVS-installatører, der ønsker at excellere i deres felt.

Som VVS-installatør stræber du sikkert altid efter det højeste faglige niveau og ønsker at levere de bedste løsninger til dine kunder. Hos Lemvigh-Müller har vi skabt muligheden for at tage dine evner til det næste niveau ved at blive en del af Lemvigh-Müllers Aalberts-netværk.

For at blive en del af Aalberts-netværket skal du deltage i et af vores intromøder og officielt melde dig ind i netværket.

Se de kommende intromøder her

 

En professionel VVS-installatørs netværk

Men fordelene stopper ikke her. Når du bliver en Aalberts-installatør hos Lemvigh-Müller, åbner du døren til et professionelt netværk. Vi tror på, at deling af viden og erfaring er nøglen til konstant forbedring og innovation. Derfor har vi skabt et miljø, hvor du kan udveksle idéer, løse tekniske udfordringer og lære af andre, der deler din passion for VVS.

                 
                "Det giver mening for mig at bruge fire brands indenfor samme koncern, for så kan vi snakke tættere sammen om den samlede løsning. Og så er det jo bare et plus, at der er garantiordninger, kurser, og erfaringsudveksling med i konceptet."

- Installatør Martin Thorsen fra Madsen & Kastberg
om Aalberts-netværket
 
               
                 

Når du vælger Aalberts-gruppens produkter, får du teknisk optimale systemløsninger og meget mere. Bliv en del af Aalberts-gruppen for en komplet løsning.

 

ERFA-MØDER

Når du er en del af Aalberts-netværket inviterer vi dig løbende til at udforske en verden af muligheder inden for tekniske rørinstallationer og banebrydende samarbejde! Som medlem får du adgang til vores spændende ERFA-møder, hvor du kan fordybe dig i diskussioner med ligesindede installatører, producenter og Lemvigh-Müller. Her kan du dele dine erfaringer, diskutere tekniske løsninger og tackle de udfordringer, som vores branche står overfor.

Vores ERFA-møder er mere end blot begivenheder; de er et pulserende forum, hvor innovation og vidensdeling blomstrer. Vi tror på, at det bedste skabes gennem fælles indsats og samarbejde. Du vil ikke kun få indsigt i tekniske aspekter, men også dykke ned i de kommercielle udfordringer, der præger vores branche.

For at deltage i denne spændende rejse som vi tilbyder gennem vores ERFA-møder, skal du være del af Aalberts-netværket. 

Se de kommende ERFA-møder her

;