Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Omfattende renovering af Kampsax Kollegiets badeværelser med Geberit

Løsningen omfatter alt fra Geberits GIS-installationssystem og rørsystemer til toiletter og håndvaske.

Geberit har i samarbejde med Lemvigh-Müller leveret en komplet løsning til et stort renoveringsprojekt af Kampsax Kollegiets 521 badeværelser ved Danmarks Tekniske Universitet.

Det omfattende projekt startede i maj 2022, og det forventes færdiggjort i 2026. Geberits system gør det muligt for montører at installere forskellige moduler bag væggene. Yderligere tilbyder det en innovativ måde at kontrollere vandforsyningen, hvilket giver en mere bedre og nemmere betjening. Og inde bag badeværelsesvæggene bliver det lyddæmpende afløbsrør, Geberit Silent-db20, monteret, hvilket er nyeste skud på stammen fra FlowFit.

I projektet er der blevet afholdt træningssessioner for Wicotec Kirkebjergs montører for at sikre, at de blev bekendt med alle funktionerne i Geberits systemer. Geberit har desuden fulgt processen tæt helt fra opstartsfasen.

Med FlowFit gør Geberit installationsprocessen meget nemmere for montører, hvilket da også blev bekræftet, da Wicotec Kirkebjerg ikke stødte på problemer under trykprøvningen.

Den overordnede reaktion på FlowFit har været yderst positiv, med både installatører og montører der roser systemet.

Geberits FlowFit-system er udviklet i samarbejde med VVS-installatører for at minimere installationstiden og maksimere effektiviteten. Det er endnu et skridt fremad for branchen og sætter en ny standard for fremtiden.

Se alle produkterne her 

;