Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

WC-udsugning gør det slut med lugt af prut

Det er ikke gas: Geberit DuoFresh til Duofix indbygningscisterner sikrer frisk luft efter ethvert toiletbesøg med innovativt udsugningssystem.

Fy for den …. Du kender det sikkert. Den forrige toilet-gæst har efterladt rummet med alt andet end en duft af roser. Det kan være ret ubehageligt og kræve kemiske luftfriskere, strøgne tændstikker eller åbne vinduer i vinterkulden.

Alt det kan heldigvis nu være fortid. Modulet Geberit Duofresh er nemlig en innovativ og effektiv løsning, der fjerner ubehagelig lugt fra toiletter.

Som en emhætteGeberit DuoFresh

På samme måde, som det længe har været standard over et komfur, kan en slags emhætte nu bruges i badeværelset. Emhætten er Geberits lugtudsugningssystem, som fjerner den dårlige luft direkte fra WC-skålen, renser den effektiv med et keramisk bikagefilter og sender den via en lydsvag blæser tilbage til rummet.

Automatisk via sensor

Takket være en nærhedssensor tænder lugtudsugningssystemet altid automatisk, når en person sætter sig på toilettet. Udover den smarte nærhedssensor findes også et integreret LED-orienteringslys og indsats til bluetabs. Det gør derfor også lugtudsugningssystemet til en god idé til gæstetoilettet. 

Installeres nemt

Lugtudsugningssystemet kan nemt installeres i næsten alle Geberit Sigma-cisterner og kan kombineres med næsten alle betjeningsplader fra Sigma-sortimentet.

Integreret indsats giver hygiejnisk friskhed i ugevis

Den integrerede indsats til sticks sikrer flere ugers hygiejnisk friskhed. Træk nemt betjeningspladen til side, indsæt cisterne-stick, og luk pladen.

Cisterne-sticken ledes ned af en rende til en fast position under vandets overflade i cisternen. Her opløses den lige så stille og giver hygiejne, renhed og frisk duft efter hvert skyl.

Indsatsen egner sig til de fleste Geberit betjeningsplader i Sigma-serien og kan installeres af en VVS-installatør på et senere tidspunkt.

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;