Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Opdag nyhederne fra HI-Messen 2023

I samarbejde med vores strategiske leverandører og samarbejdspartnere lancerede vi flere nyheder på HI-Messen 2023

Sammen med nogle af vores strategiske leverandører og samarbejdspartnere, havde vi et stort fokus på bæredygtighed og energioptimering, industriel automation, nødstrømsløsninger og industrielle kæder. På standen oplevede vi ekstrem professionalisme på tværs af regioner og professioner, der sikrede, at besøgende fik alt til industrien på én stand.

Vi er glade for at dele nogle af de spændende nyheder, der blev præsenteret på vores stand, som du kan læse herunder.

 

Nye digitale hyldeforkanter

Vores SmartLager løsning er et leverandørstyret lagerkoncept, der automatiserer håndteringen af forbrugsvarer. Vores digitale hyldeforkanter kan bruges som indkøb hos din virksomhed. På denne måde kan du bestille varer med ét enkelt klik, der bestiller varerne hos os.

Vores SmartLager-løsning er til dig, der ønsker at få indsigt i jeres forbrugsmønstre. Med vores SmartLager får du en stabil løsning, der altid er tilgængelig 365 dage om året. Det bliver samtidig mere enkelt at få indsigt i, hvem der bruger hvad og hvornår.

Læs mere her 

 

Den bæredygtige agenda

Vi hjælper dig med, hvordan du arbejder med bæredygtighed i din forretning – fx i forbindelse med nye love og kundekrav.

Vores skarpe ESG-team, som er specialister indenfor bæredygtighed, afholdte flere oplæg på standen. I løbet af dagene præsenterede de, hvordan du kommer i gang med et klimaregnskab og hvilken lovgivning din virksomhed skal have styr på indenfor ESG. Læs mere her for at få hjælp til at navigere i de nye love og kundekrav.

Læs mere om bæredygtighed

 

EPD'er på tilsatsmaterialer

Sammen med Voestalpine Böhler Welding tilbyder vi et bredt udvalg af højkvalitetsprodukter. Vores samarbejde muliggør ikke blot adgang til disse produkter, men de er også de første på markedet til at præsentere miljøproduktdeklarationer (EPD'er) på tilsatsmaterialer, hvilket markerer vores fokus på den bæredygtige agenda.

 

Svejseteknologier

Vores kunde Welcon anvender Böhler svejsemaskiner og tilsats i deres produktion af vindmølletårne. De har med fordel indført nogle af de nye teknologier indenfor optimering af lysbuen.

Voestalpine Böhler Welding har udviklet ArcDrive og RapiDeep, hvilket giver en lang række fordele i form af brugervenlig betjening, fremragende finish og produktionsoptimering. Rapid Deep giver forbedret penetration og med et perfekt lysbuekontrol, kan svejsehastigheden øges væsentligt i forhold til en standard MIG/MAG-proces. ArcDrive sikrer en stabil og reaktiv effekt i lysbue selv i vanskelige svejsestillinger.

Se produkterne her

 

Nyt PPE-sortiment

VAERK deltog også på HI-messen med en flot stand, hvor et helt nyt sortiment indenfor PPE blev præsenteret. Uanset om du arbejder indenfor byggeri, industri eller sundhedsvæsen tilbyder VAERK et udvalg af hjelme, masker, høreværn, sikkerhedsveste, engangshandsker, ørepropper og sikkerhedsbriller.

VAERK er Lemvigh-Müllers eget brand til det professionelle marked med de produkter, du bruger mest i hverdagen. Vores fokus er på den gode kvalitet, tilgængelighed og skarpe priser.

 

Tak til vores strategiske leverandører og samarbejdspartnere 

                

 

;