Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Aalberts-netværket afholder ERFA-møder

Som en del af Aalberts-netværket bliver du løbende inviteret til ERFA-møder.

ERFA-møderne er dit forum, hvor du sammen med ligesindet installatører, producenterne og Lemvigh-Müller har mulighed for at udveksle erfaringer til fordel for din forretning og din hverdag.Vores vidensdeling strækker sig fra sparring om tekniske installationer, produktudvikling og løsninger, til de mere kommercielle udfordringer som branchen står overfor.

For at blive en del af Aalberts-netværket skal du deltage i et af vores intromøder og officielt melde dig ind i netværket. 

Kontakt din nærmeste sælger for at tilmelde dig erfa-møder.

Læs mere om Aalberts-netværket her

 

Vores næste ERFA-møder handler om: 

  

FREMTIDENS VANDINSTALLATIONER 

  Dato 📆
Torsdag den 13. juni 2024

Sted 📍 
Tomsagervej 4, 8230 Åbyhøj 

VVS-installatører spiller en nøglerolle i at sikre vores installationers fremtid, derfor dykker vi ind i to centrale udfordringer: korrosion og metalafgivelse i drikkevandet. Ved at vælge de rette materialer og teknologier kan du blive klædt godt på til, at kunne skabe pålidelige og sundhedssikre løsninger. Vær blandt andet opmærksom på, at der kommer nye regulativer hvilket også bliver adresseret på mødet.

Program

  • Materialer som ikke er en del af fremtiden.
  • Korrosion
  • Metalafgivelse i drikkevandet

 

FABRIKSBESØG HOS HENCO

 

Dato 📆
Tirsdag den 17. til Torsdag d. 19 september 2024

Sted 📍 
Toekomstlaan(HRT) 27, 2200 Herentals, Belgien  

Vi har arrangeret et spændende fabriksbesøg hos Henco, hvor du vil få mulighed for at se deres produktionsprocesser og lære mere om deres innovative tilgange til vores branche. Henco vil samtidig være vært for dagens Erfa-møde.

Program

  • Henco i Belgien
  • Rundvisning på fabrikken
  • Produktudvikling
  • Erfaringsudveksling
  • Middag og netværk

 

BÆREDYGTIGHED

 

Dato 📆
Torsdag den 14. november 2024

Sted 📍 
Nordager 1, 6000 Kolding

 

Bæredygtighed fylder – i erhvervslivet, hos forbrugerne og politisk. Det har konsekvenser for din virksomhed i form af væsentligt øgede krav fra både kunder og lovgivning. Samtidig giver den grønne omstilling kommercielle muligheder på grund af den øgede efterspørgsel efter mindre klimabelastende produkter og services. En nøgle til at navigere i de nye love og kundekrav er viden - og det drøfter vi på dette ERFA-møde.

Program

  • Grøn Omstilling
  • Greenwashing; her skal du passe på som virksomhed!
  • DGNB-certificering: Indslag fra DGNB-certificeret konsulent

 

Tidligere afholdte ERFA-møder:

 

DEN RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Dato📆
Torsdag den 29. februar 2024

Sted📍
Blangstedgårdsvej 23, 5220 Odense

Stigende forventninger fra byggebranchens aktører kan blive til din fordel, hør hvordan du kan blive en mere rådgivende installatør.

Vi har inviteret Per Stegler til dialog i Aalberts-netværket, hvor du får indblik i, hvordan du kan indtræde i en mere rådgivende rolle i dialogen med dine kunder – de forventer det faktisk af dig, understreger Per Stegler.

Per har mere end 25 års erfaring med salg inden for B2B og B2C markederne, og har undervist flere tusinder mennesker der beskæftiger sig med salg og rådgivning. Over årene har han specialiseret sig inden for byggeriet, og har både undervist leverandører, installatører og entreprenører. Derfor besidder Per et objektivt indblik i, hvad vi som byggebranche forventer af hinanden, men glemmer at adressere i dagligdagen.

Forbered dig på en spændende dag hvor du ikke bare får ny viden, men også konkrete værktøjer med hjem, så du er klædt på til at indtræde i rollen som den ”Den rådgivende installatør.

Program

  • Fokus på kundens forretning, værdiskabelse og differentiering.
  • Workshop med Per Stegler, Ekstern partner
  • Middag og netværk med Aalberts-gruppen
;